INFORMATION OM

Returer

Du kan returnera produkter i din beställning inom 30 dagar efter att du mottagit dem. Vi kommer att förklara vår returpolicy med några steg. Du hittar dem på denna sida.

Hur du returnerar en vara

 1. Gå till https://www.returnering.se/brandfield och följ instruktionerna så får du en returetikett.
 2. Packa in produkten i en hållbar förpackning och se till att produkten är väl skyddad och inte kan röra sig fritt för att undvika skada under frakten.
 3. Glöm inte att inkludera returformuläret som du får via e-post. Annars finns det en god chans att din returbehandling kommer att försenas.
 4. När du lämnar in din retur kommer du få ett sändningsbevis. Behåll detta sändningskvitto på en säker plats. Utan sändningsbeviset kan vi inte hållas ansvariga för förlorade varor under en retursändning.

Obs: Fraktkostnaderna för en retur är ditt ansvar.

När vi har mottagit din retur

Vi skickar ett bekräftelsemeddelande via e-post om att vi mottagits din retur inom 5 vardagar efter att vi mottagit ditt returpaket. Om den inte kan levereras på helger, får du ett bekräftelsemeddelande via e-post påföljande arbetsdag.

När vi mottagit produkten/produkterna, kontrollerar vi om de mottagits i bra skick och kan säljas igen. Vi kommer att debitera extra avgifter om varorna har använts och därför är skadade eller ofullständiga.

Slutförande

Så snart vi mottagit varan, överför vi köpbeloppet till ditt konto inom 14 arbetsdagar.

Återbetalningen görs via samma betalningsmetod som valdes för din beställning.

RETURVILLKOR

 • Ange alltid ditt ordernummer.
 • Varor kan returneras inom 30 dagar efter att ordern mottagits.
 • Produkten är oskadad och uppvisar inga tecken på slitage.
 • Produkten måste paketeras i originalförpackningen med medföljande tillbehör, garantikort och instruktioner.
 • Asken kan öppnas för att se och prova varan på samma sätt som du kan göra i våra butiker. Märkningar, etiketter, kort och skyddsplast kan inte tas bort och klockarmband får inte justeras.
 • Om du gör en beställning som betalas delvis eller helt med ditt presentkort och/eller modecheck, kommer beloppet att sättas in igen på ditt presentkort och/eller modecheck som kredit.

Vi kan inte behandla returer till fullo i följande fall:

 • Returen inkluderar inte några specialerbjudanden som du mottagit med din beställning.
 • Brandfields presentpapper kan inte returneras och kostnaden för detta kommer inte att återbetalas.
 • Om produkten som returneras är skadad men kan repareras, kommer vi att kontakta dig om hur vi kommer att hantera detta. I detta fall kan kostnader debiteras.
 • Om produkten som returneras är skadad och/eller uppvisar tecken på slitage och inte kan repareras, kommer vi att kontakta dig och returnera produkten.

Har du fler frågor?

Kontakta vår kundtjänst.